Opinie

Kliknij tutaj aby dodać opinie.


Submit your review
* Wymagane pole

Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło

Jan 08, 2018 by Anonymous

Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.
Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło inaczej Panowie wszystko ładnie i z głową popakowali i to na 1 transport (bardzo pojemne auto) a do tego zostali bez najmniejszego ale na 4 godziny, wszystko przenieśli bez nawet minimalnego uszkodzenia sami zarządzając co gdzie i w jakiej kolejności - podpowiadając przy tym kilka rzeczy. Ogólnie rzecz ujmując jeśli będę się jeszcze przeprowadzała to tylko z nimi.


Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie trans

Dec 16, 2017 by Anonymous

Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie transportu zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym terminie. Zapewnione pojazdy były w bardzo dobrym stanie technicznym.Realizacja zlecenia polegała na:

zapewnieniu pojazdów na załadunku i rozładunku w ściśle określonej kolejności przyjazdu;
zorganizowaniu ostępów czasowych pomiędzy przyjazdem poszczególnych pojazdów;
stałym kontakcie przez okres realizacji zlecenia.
Pan Krzysztof Małyszka – spedytor odpowiedzialny za realizacje zlecenia- zapewnił sprawny przepływ informacji. Na bieżąco informował nas o lokalizacji pojazdów.Współpraca z Panem Krzysztofem przebiegała w sposób kulturalny, profesjonalny i bezproblemowy.Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej usługi.Szczególne podziękowania kieruję do p. Anny która tak dokładnie spakowała szklane rzeczy, mienie,że przetrwało wszystko całą usługę i dotarło do celu w nienaruszonym stanie . Dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w przygotowania i organizację usługi .


Gorąco polecam usługi firmy przeprowadzkowej KrisTrans. Są bardzo dobrze zorganizowani, sprawni w działaniu, solidni i niezmordowani w przenoszeni

Oct 12, 2017 by Anonymous

Gorąco polecam usługi firmy przeprowadzkowej KrisTrans. Są bardzo dobrze zorganizowani, sprawni w działaniu, solidni i niezmordowani w przenoszeniu. Przy tym przesympatyczni i godni zaufania.
Nasza przeprowadzka była wyzwaniem z wielu powodów. Jednym z nich było wysokie, piąte piętro i brak windy a sprzęty ciężkie, gabarytowe, mnóstwo księżek, delikatne szkło... Martwiłam się czy Panowie podołają kondycyjnie, stanem naszych rzeczy oraz ścian po przeprowadzce. Okazuje się, że całkiem niepotrzebnie! Pan Krzysztof wraz z pomocnikami poradzili sobie z tematem bez najmniejszej zadyszki! W moich oczach - wielki szacunek :)
Ni mniej ni więcej: jeśli miałabym się jeszcze raz przeprowadzać, to tylko z nimi.
Dziękuję i pozdrawiam :)


W dniu wczorajszym zakończyłem przeprowadzkę z Holandii do Polski i korzystałem z usług Firmy Kris Trans. Jestem w 100 % zadowolony ponieważ us

Jul 03, 2017 by Anonymous

W dniu wczorajszym zakończyłem przeprowadzkę z Holandii do Polski i korzystałem z usług Firmy Kris Trans. Jestem w 100 % zadowolony ponieważ usługa została zrealizowana w sposób profesjonalny, rzetelny oraz idealnie na czas, co bardzo cenię. Namiary na firmę p. Krzysztofa dostałem z polecenia i wcale nie żałuję mojej decyzji, a koszt całej usługi bardzo konkurencyjny. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Pozdrawiam


Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Usługi Pana Krzysztofa. Firma Kris Trans świadczy zlecenia na najwyższym poziomie. Jest wiarygodna,

Jun 01, 2017 by Anonymous

Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Usługi Pana Krzysztofa. Firma Kris Trans świadczy zlecenia na najwyższym poziomie. Jest wiarygodna, dynamiczna i dobrze zorganizowana.Jeżeli miałabym jeszcze kiedyś skorzystać z usług transportowych, to z pewnością ponownie wybiorę numer telefonu do Kris Trans.


Firma KrisTrans jest firmą wiarygodną, dynamiczną i dobrze zorganizowaną. Współpraca obywa się na wysokim poziomie. Kontakt jest łatwy i rzecz

Apr 03, 2017 by Anonymous

Firma KrisTrans jest firmą wiarygodną, dynamiczną i dobrze zorganizowaną. Współpraca obywa się na wysokim poziomie. Kontakt jest łatwy i rzeczowy, co ma duży wpływ na realizację zlecenia. Wszystko realizowane jest w terminie i z należytą dbałością o mienie klienta.
Polecam usługi Kris Trans


Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę Pana Krzysztofa Małyszki jako rzetelnego i profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych.Od

Mar 08, 2017 by Anonymous

Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę Pana Krzysztofa Małyszki jako rzetelnego i profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych.Od chwili nawiązania współpracy zlecenie było realizowane solidnie i sprawnie. Polecam!


Korzystałam z pomocy firmy Pana Krzysztofa w ostatnim okresie kilkukrotnie. Dewiza powtarzana przez Właściciela - "ład, porządek, dyscyplina" spr

Oct 14, 2016 by Anonymous

Korzystałam z pomocy firmy Pana Krzysztofa w ostatnim okresie kilkukrotnie. Dewiza powtarzana przez Właściciela - "ład, porządek, dyscyplina" sprawdzają się w pełni przy realizacji usług. Wykonano je terminowo,profesjonalnie, w bardzo miłej i bezstresowej atmosferze, nie moge mieć zatem żadnych zastrzeżeń. Uważam, że warto korzystać z usług firmy Pana Krzysztofa Małyszki.
Dziękuję
Ewa


Właśnie wróciłam z domu, do którego się przeprowadzamy :) Panowie w 5 godzin ogarnęli przeprowadzkę z mieszkania znajdującego się na 2 pięt

Aug 30, 2016 by Anonymous

Właśnie wróciłam z domu, do którego się przeprowadzamy :) Panowie w 5 godzin ogarnęli przeprowadzkę z mieszkania znajdującego się na 2 piętrze, a było co nosić bo ciężkie bukowe meble :) Zniszczeń absolutnie żadnych, nawet najmniejszej ryski, Panowie bardzo mili, uśmiechnięci i uczciwi. Mimo iż zamówiłam ich usługi na godzinkę-dwie (bo tak mi się wydawało hehe) zadanie wykonali do końca, bez marudzenia, że jednak dłużej ;) A to jednak 3-4 godziny więcej :P Nie wyobrażam sobie innej firmy jeśli kiedykolwiek jeszcze raz będę musiała się przeprowadzać :D POLECAM i pozdrawiam Panów serdecznie :)Marta


W połowie czerwca korzystałem z usług firmy Kris-Trans na trasie Polska- Sycylia.Fachowa obsługa, wszystko na czas, meble i sprzęt dostarczone w

Jul 12, 2016 by Anonymous

W połowie czerwca korzystałem z usług firmy Kris-Trans na trasie Polska- Sycylia.Fachowa obsługa, wszystko na czas, meble i sprzęt dostarczone w nienaruszonym stanie i do tego konkurencyjne ceny. Profesjonalna firma godna polecenia!Pozdrawiam


KrisTrans , USA 5.0 5.0 59 59 Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło inaczej Panowie wszystko ład
Page:
123»