Opinie

Kliknij tutaj aby dodać opinie.


Submit your review
* Wymagane pole

Najlepsi z najlepszych. Kris Trans Małyszka bardzo dobra oferta, śmiało mogę polecić bo ekipa godna zaufania.Przeprowadzka międzynarodowa .Pozdr

Jun 04, 2022 by Anonymous

Najlepsi z najlepszych. Kris Trans Małyszka bardzo dobra oferta, śmiało mogę polecić bo ekipa godna zaufania.Przeprowadzka międzynarodowa .Pozdrawiam Monia .


Kris dziękuję za bardzo ludzkie podejście do mojej rodziny z Ukrainy. Za wielkie serce i troskę. Twój brat Siergiej .Herojam sława ! Sława Uk

Mar 16, 2022 by Anonymous

Kris dziękuję za bardzo ludzkie podejście do mojej rodziny z Ukrainy. Za wielkie serce i troskę. Twój brat Siergiej .
Herojam sława ! Sława Ukrajini !


Wir haben die Dienstleistungen der Firma Kris.Trans bereits zweimal bei internationalen Gütertransporten in Anspruch genommen und waren sehr zufriede

Jan 26, 2022 by Anonymous

Wir haben die Dienstleistungen der Firma Kris.Trans bereits zweimal bei internationalen Gütertransporten in Anspruch genommen und waren sehr zufrieden. Zuverlässiger, flexibler und seriöser Geschäftspartner. Fredrich


Rzetelna profesjonalna firma.Wsparcie jakie otrzymaliśmy podczas organizacji XVII Festynu w Kobylnicy od firmy to nie tylko najlepsza jakość usług

Sep 19, 2021 by Anonymous

Rzetelna profesjonalna firma.Wsparcie jakie otrzymaliśmy podczas organizacji XVII Festynu w Kobylnicy od firmy to nie tylko najlepsza jakość usługi ale też Wielkie Serce "Bezinteresowna pomoc, dawanie bez chęci brania, ciepłe słowo - to rzeczy, które są za darmo, jednak bardzo tak rzadko się nimi obdarowujemy"Bardzo Dziękujemy za pomoc i Polecamy Firmę KrisTrans


super boski. Fajna firma .

Dec 26, 2020 by Anonymous

super boski. Fajna firma .


Rzetelna profesjonalna firma. Korzystałam z usług Firmy Kris Trans Małyszka przeprowadzka międzynarodowa trasa Polska - Sycylia i z czystym sum

Nov 27, 2019 by Anonymous

Rzetelna profesjonalna firma. Korzystałam z usług Firmy Kris Trans Małyszka przeprowadzka międzynarodowa trasa Polska - Sycylia i z czystym sumieniem mogę polecić tym, którzy mają ochotę aby przeprowadzka odbyła się sprawnie, szybko i bez większych problemów.Firma wszystko sprawnie zabezpiecza ,pakuje z szaf w pudła,kartony nic nie musisz robić siedzisz i pijesz kawę.☕️


Polecam wszystkim KRIS Trans! Pełen profesjonalizm i uprzejma obsługa! :-)

Nov 14, 2019 by Anonymous

Polecam wszystkim KRIS Trans! Pełen profesjonalizm i uprzejma obsługa! :-)


Z ogromną przyjemnością wystawiam Firmie Kris Trans Małyszka opinię bardzo pozytywną . Przeprowadzka odbyła się jakiś czas temu ale przebiega

Sep 26, 2019 by Anonymous

Z ogromną przyjemnością wystawiam Firmie Kris Trans Małyszka opinię bardzo pozytywną . Przeprowadzka odbyła się jakiś czas temu ale przebiegała bardzo sprawnie, bez żadnych problemów a do tego w miłej atmosferze. Właściciel Pan Krzysztof to przemiła, kompetentna i bardzo elastyczna osoba. Na każdą moja prośbę o doradzenie reagował natychmiast i zawsze z tekstem ,, Nie boimy się wyzwań i niestandardowych problemów" i ,,ład,porządek,dyscyplina" ;-) . Pracownicy Firmy Kris Trans Małyszka to rzetelni, bardzo pracowici i mili ludzie, pytali gdzie co zanieść postawić,a przy tym każda prośba skierowana do nich o przestawienie czegokolwiek gdziekolwiek była spełniona z życzliwym uśmiechem na ustach. Jestem mega zadowolona i usatysfakcjonowana, polecam z pełną odpowiedzialnością tą niezawodną firmę. Jestem zachwycona! Polecam!


Poland Business Run 2019 przechodzi do historii. Dzięki Wam udało nam się zebrać prawie 2,3 miliona złotych, które przekażemy ponad 60 beneficj

Sep 17, 2019 by Anonymous

Poland Business Run 2019 przechodzi do historii. Dzięki Wam udało nam się zebrać prawie 2,3 miliona złotych, które przekażemy ponad 60 beneficjentom naszej Fundacji. Dofinansujemy przynajmniej 49 turnusów rehabilitacyjnych, 21 protez kończyn i inny sprzęt ortopedyczny.
Dziękujemy, że byliście z nami.

Pozdrawiamy z Krakowa,

Zespół Fundacji Poland Business Run


Korzystałam dwa razy z Państwa usług ( raz przewóz mebli kuchennych i drugi raz przewóz kanapy)i jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Spra

Jul 12, 2019 by Anonymous

Korzystałam dwa razy z Państwa usług ( raz przewóz mebli kuchennych i drugi raz przewóz kanapy)i jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Sprawnie zapakowane meble. Panowie cały czas pilnowali żeby nic nie zostało uszkodzone, w samochodzie czysto. Bardzo polecam :)


KrisTrans , USA 5.0 5.0 75 75 Najlepsi z najlepszych. Kris Trans Małyszka bardzo dobra oferta, śmiało mogę polecić bo ekipa godna zaufania.Przeprowadzka międzynarodowa .Pozdrawiam Monia .
Page:
123»