Opinie

Kliknij tutaj aby dodać opinie.


Submit your review
* Wymagane pole

Z ogromną przyjemnością wystawiam Firmie Kris Trans Małyszka opinię bardzo pozytywną . Przeprowadzka odbyła się jakiś czas temu ale przebiega

Sep 26, 2019 by Anonymous

Z ogromną przyjemnością wystawiam Firmie Kris Trans Małyszka opinię bardzo pozytywną . Przeprowadzka odbyła się jakiś czas temu ale przebiegała bardzo sprawnie, bez żadnych problemów a do tego w miłej atmosferze. Właściciel Pan Krzysztof to przemiła, kompetentna i bardzo elastyczna osoba. Na każdą moja prośbę o doradzenie reagował natychmiast i zawsze z tekstem ,, Nie boimy się wyzwań i niestandardowych problemów" i ,,ład,porządek,dyscyplina" ;-) . Pracownicy Firmy Kris Trans Małyszka to rzetelni, bardzo pracowici i mili ludzie, pytali gdzie co zanieść postawić,a przy tym każda prośba skierowana do nich o przestawienie czegokolwiek gdziekolwiek była spełniona z życzliwym uśmiechem na ustach. Jestem mega zadowolona i usatysfakcjonowana, polecam z pełną odpowiedzialnością tą niezawodną firmę. Jestem zachwycona! Polecam!


Poland Business Run 2019 przechodzi do historii. Dzięki Wam udało nam się zebrać prawie 2,3 miliona złotych, które przekażemy ponad 60 beneficj

Sep 17, 2019 by Anonymous

Poland Business Run 2019 przechodzi do historii. Dzięki Wam udało nam się zebrać prawie 2,3 miliona złotych, które przekażemy ponad 60 beneficjentom naszej Fundacji. Dofinansujemy przynajmniej 49 turnusów rehabilitacyjnych, 21 protez kończyn i inny sprzęt ortopedyczny.
Dziękujemy, że byliście z nami.

Pozdrawiamy z Krakowa,

Zespół Fundacji Poland Business Run


Korzystałam dwa razy z Państwa usług ( raz przewóz mebli kuchennych i drugi raz przewóz kanapy)i jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Spra

Jul 12, 2019 by Anonymous

Korzystałam dwa razy z Państwa usług ( raz przewóz mebli kuchennych i drugi raz przewóz kanapy)i jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Sprawnie zapakowane meble. Panowie cały czas pilnowali żeby nic nie zostało uszkodzone, w samochodzie czysto. Bardzo polecam :)


Drogi Krzysztofe, Dziękujemy Ci z całego serca! Szósty doroczny bieg Wings for Life World Run był wyjątkowy! Z Twoją pomocą zebraliśmy sum

May 06, 2019 by Anonymous

Drogi Krzysztofe,

Dziękujemy Ci z całego serca! Szósty doroczny bieg Wings for Life World Run był wyjątkowy! Z Twoją pomocą zebraliśmy sumę 3,5 milionów euro, która umożliwi Wings for Life sfinansowanie kolejnych etapów przełomowych projektów badawczych, przy czym na konto fundacji wciąż wpływają datki. Ale chodzi tu o coś więcej niż tylko pieniądze. Wspólnymi siłami zmobilizowaliśmy cały świat do pobiegnięcia dla tych, którzy nie mogą, a Twój udział w globalnym ruchu, którego celem jest odnalezienie metody leczenia, przyczynił się do wzrostu świadomości w temacie urazów rdzenia kręgowego, dając milionom osób nową nadzieję. Do zobaczenia na starcie Wings for Life World Run 2020!

Z najlepszymi życzeniami i wyrazami wdzięczności,
Anita Gerhardter, Colin Jackson, Marc Herremans i cały zespół Wings for Life World Run


Dziękujemy za kompleksowa przeprowadzkę międzynarodową ;-) Panie Krzysztofie dziękuje bardzo za udana i profesjonalną przeprowadzkę z Polski

Feb 12, 2019 by Anonymous

Dziękujemy za kompleksowa przeprowadzkę międzynarodową ;-) Panie Krzysztofie dziękuje bardzo za udana i profesjonalną przeprowadzkę z Polski do Niemiec .Niemcy są pod wrażeniem jak szybko i sprawnie wszystko poszło :-) Nasza ostatnia
przeprowadzka z firmą z Niemiec to była katastrofa,rzeczy poniszczone
byle jak pakowane i rozpakowywane,część nadawała się tylko do
wyrzucenia.Jak dobrze że panowie dają dobry przykład- i ja mam tam teraz z czego być dumna!
Jeszcze raz bardzo dziękuje i polecam pana firmę Kris Trans
każdemu kogo znam.Pozdrawiam serdecznie.


Serdecznie polecam! Wykonanie usługi w pełni profesjonalne. Firma dba o czas i zadowolenie klienta, cena adekwatna do usługi. Przewożone rzeczy do

Jan 09, 2019 by Anonymous

Serdecznie polecam! Wykonanie usługi w pełni profesjonalne. Firma dba o czas i zadowolenie klienta, cena adekwatna do usługi. Przewożone rzeczy dokładnie zabezpieczone dotarły do celu bez najmniejszego szwanku, obsługa bardzo miła, brak problemu z kontaktem. Jeszcze raz dziękuję firmie "KRIS TRANS" i pozdrawiam! Kinga ;-)


Szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie...

Sep 20, 2018 by Anonymous

Szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie...


Sprawnie i profesjonalnie przywieziony fortepian wprost pod nogi fotografów uczestniczących w plenerze Niezły Młyn :) Szacun.

Jun 06, 2018 by Anonymous

Sprawnie i profesjonalnie przywieziony fortepian wprost pod nogi fotografów uczestniczących w plenerze Niezły Młyn :)
Szacun.


Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło

Jan 08, 2018 by Anonymous

Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.
Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło inaczej Panowie wszystko ładnie i z głową popakowali i to na 1 transport (bardzo pojemne auto) a do tego zostali bez najmniejszego ale na 4 godziny, wszystko przenieśli bez nawet minimalnego uszkodzenia sami zarządzając co gdzie i w jakiej kolejności - podpowiadając przy tym kilka rzeczy. Ogólnie rzecz ujmując jeśli będę się jeszcze przeprowadzała to tylko z nimi.


Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie trans

Dec 16, 2017 by Anonymous

Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie transportu zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym terminie. Zapewnione pojazdy były w bardzo dobrym stanie technicznym.Realizacja zlecenia polegała na:

zapewnieniu pojazdów na załadunku i rozładunku w ściśle określonej kolejności przyjazdu;
zorganizowaniu ostępów czasowych pomiędzy przyjazdem poszczególnych pojazdów;
stałym kontakcie przez okres realizacji zlecenia.
Pan Krzysztof Małyszka – spedytor odpowiedzialny za realizacje zlecenia- zapewnił sprawny przepływ informacji. Na bieżąco informował nas o lokalizacji pojazdów.Współpraca z Panem Krzysztofem przebiegała w sposób kulturalny, profesjonalny i bezproblemowy.Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej usługi.Szczególne podziękowania kieruję do p. Anny która tak dokładnie spakowała szklane rzeczy, mienie,że przetrwało wszystko całą usługę i dotarło do celu w nienaruszonym stanie . Dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w przygotowania i organizację usługi .


KrisTrans , USA 5.0 5.0 68 68 Z ogromną przyjemnością wystawiam Firmie Kris Trans Małyszka opinię bardzo pozytywną . Przeprowadzka odbyła się jakiś czas temu ale przebiegała bardzo sprawnie, bez żadn
Page:
123»