Opinie

Kliknij tutaj aby dodać opinie.


Submit your review
* Wymagane pole

Drogi Krzysztofe, Dziękujemy Ci z całego serca! Szósty doroczny bieg Wings for Life World Run był wyjątkowy! Z Twoją pomocą zebraliśmy sum

May 06, 2019 by Anonymous

Drogi Krzysztofe,

Dziękujemy Ci z całego serca! Szósty doroczny bieg Wings for Life World Run był wyjątkowy! Z Twoją pomocą zebraliśmy sumę 3,5 milionów euro, która umożliwi Wings for Life sfinansowanie kolejnych etapów przełomowych projektów badawczych, przy czym na konto fundacji wciąż wpływają datki. Ale chodzi tu o coś więcej niż tylko pieniądze. Wspólnymi siłami zmobilizowaliśmy cały świat do pobiegnięcia dla tych, którzy nie mogą, a Twój udział w globalnym ruchu, którego celem jest odnalezienie metody leczenia, przyczynił się do wzrostu świadomości w temacie urazów rdzenia kręgowego, dając milionom osób nową nadzieję. Do zobaczenia na starcie Wings for Life World Run 2020!

Z najlepszymi życzeniami i wyrazami wdzięczności,
Anita Gerhardter, Colin Jackson, Marc Herremans i cały zespół Wings for Life World Run


Dziękujemy za kompleksowa przeprowadzkę międzynarodową ;-) Panie Krzysztofie dziękuje bardzo za udana i profesjonalną przeprowadzkę z Polski

Feb 12, 2019 by Anonymous

Dziękujemy za kompleksowa przeprowadzkę międzynarodową ;-) Panie Krzysztofie dziękuje bardzo za udana i profesjonalną przeprowadzkę z Polski do Niemiec .Niemcy są pod wrażeniem jak szybko i sprawnie wszystko poszło :-) Nasza ostatnia
przeprowadzka z firmą z Niemiec to była katastrofa,rzeczy poniszczone
byle jak pakowane i rozpakowywane,część nadawała się tylko do
wyrzucenia.Jak dobrze że panowie dają dobry przykład- i ja mam tam teraz z czego być dumna!
Jeszcze raz bardzo dziękuje i polecam pana firmę Kris Trans
każdemu kogo znam.Pozdrawiam serdecznie.


Serdecznie polecam! Wykonanie usługi w pełni profesjonalne. Firma dba o czas i zadowolenie klienta, cena adekwatna do usługi. Przewożone rzeczy do

Jan 09, 2019 by Anonymous

Serdecznie polecam! Wykonanie usługi w pełni profesjonalne. Firma dba o czas i zadowolenie klienta, cena adekwatna do usługi. Przewożone rzeczy dokładnie zabezpieczone dotarły do celu bez najmniejszego szwanku, obsługa bardzo miła, brak problemu z kontaktem. Jeszcze raz dziękuję firmie "KRIS TRANS" i pozdrawiam! Kinga ;-)


Szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie...

Sep 20, 2018 by Anonymous

Szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie...


Sprawnie i profesjonalnie przywieziony fortepian wprost pod nogi fotografów uczestniczących w plenerze Niezły Młyn :) Szacun.

Jun 06, 2018 by Anonymous

Sprawnie i profesjonalnie przywieziony fortepian wprost pod nogi fotografów uczestniczących w plenerze Niezły Młyn :)
Szacun.


Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło

Jan 08, 2018 by Anonymous

Absolutnie najwyższa ocena - w pełni zasłużenie.
Panowie przyjechali we dwóch - byłam pewna że wystarczą 2 godziny i 2 kursy no cóż wyszło inaczej Panowie wszystko ładnie i z głową popakowali i to na 1 transport (bardzo pojemne auto) a do tego zostali bez najmniejszego ale na 4 godziny, wszystko przenieśli bez nawet minimalnego uszkodzenia sami zarządzając co gdzie i w jakiej kolejności - podpowiadając przy tym kilka rzeczy. Ogólnie rzecz ujmując jeśli będę się jeszcze przeprowadzała to tylko z nimi.


Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie trans

Dec 16, 2017 by Anonymous

Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie transportu zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym terminie. Zapewnione pojazdy były w bardzo dobrym stanie technicznym.Realizacja zlecenia polegała na:

zapewnieniu pojazdów na załadunku i rozładunku w ściśle określonej kolejności przyjazdu;
zorganizowaniu ostępów czasowych pomiędzy przyjazdem poszczególnych pojazdów;
stałym kontakcie przez okres realizacji zlecenia.
Pan Krzysztof Małyszka – spedytor odpowiedzialny za realizacje zlecenia- zapewnił sprawny przepływ informacji. Na bieżąco informował nas o lokalizacji pojazdów.Współpraca z Panem Krzysztofem przebiegała w sposób kulturalny, profesjonalny i bezproblemowy.Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej usługi.Szczególne podziękowania kieruję do p. Anny która tak dokładnie spakowała szklane rzeczy, mienie,że przetrwało wszystko całą usługę i dotarło do celu w nienaruszonym stanie . Dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w przygotowania i organizację usługi .


Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie trans

Dec 16, 2017 by Anonymous

Polecam firmę„Usługi Transportowe KRIS"Trans Krzysztof Małyszka” jako profesjonalnego partnera w zakresie usług transportowych. Zlecenie transportu zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami, w wyznaczonym terminie. Zapewnione pojazdy były w bardzo dobrym stanie technicznym.Realizacja zlecenia polegała na:

zapewnieniu pojazdów na załadunku i rozładunku w ściśle określonej kolejności przyjazdu;
zorganizowaniu ostępów czasowych pomiędzy przyjazdem poszczególnych pojazdów;
stałym kontakcie przez okres realizacji zlecenia.
Pan Krzysztof Małyszka – spedytor odpowiedzialny za realizacje zlecenia- zapewnił sprawny przepływ informacji. Na bieżąco informował nas o lokalizacji pojazdów.Współpraca z Panem Krzysztofem przebiegała w sposób kulturalny, profesjonalny i bezproblemowy.Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonywanej usługi.


Gorąco polecam usługi firmy przeprowadzkowej KrisTrans. Są bardzo dobrze zorganizowani, sprawni w działaniu, solidni i niezmordowani w przenoszeni

Oct 12, 2017 by Anonymous

Gorąco polecam usługi firmy przeprowadzkowej KrisTrans. Są bardzo dobrze zorganizowani, sprawni w działaniu, solidni i niezmordowani w przenoszeniu. Przy tym przesympatyczni i godni zaufania.
Nasza przeprowadzka była wyzwaniem z wielu powodów. Jednym z nich było wysokie, piąte piętro i brak windy a sprzęty ciężkie, gabarytowe, mnóstwo księżek, delikatne szkło... Martwiłam się czy Panowie podołają kondycyjnie, stanem naszych rzeczy oraz ścian po przeprowadzce. Okazuje się, że całkiem niepotrzebnie! Pan Krzysztof wraz z pomocnikami poradzili sobie z tematem bez najmniejszej zadyszki! W moich oczach - wielki szacunek :)
Ni mniej ni więcej: jeśli miałabym się jeszcze raz przeprowadzać, to tylko z nimi.
Dziękuję i pozdrawiam :)


W dniu wczorajszym zakończyłem przeprowadzkę z Holandii do Polski i korzystałem z usług Firmy Kris Trans. Jestem w 100 % zadowolony ponieważ us

Jul 03, 2017 by Anonymous

W dniu wczorajszym zakończyłem przeprowadzkę z Holandii do Polski i korzystałem z usług Firmy Kris Trans. Jestem w 100 % zadowolony ponieważ usługa została zrealizowana w sposób profesjonalny, rzetelny oraz idealnie na czas, co bardzo cenię. Namiary na firmę p. Krzysztofa dostałem z polecenia i wcale nie żałuję mojej decyzji, a koszt całej usługi bardzo konkurencyjny. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Pozdrawiam


KrisTrans , USA 5.0 5.0 65 65 Drogi Krzysztofe, Dziękujemy Ci z całego serca! Szósty doroczny bieg Wings for Life World Run był wyjątkowy! Z Twoją pomocą zebraliśmy sumę 3,5 milionów euro, która
Page:
123»